I øjeblikket arbejder jeg på min serie i fem bind om psykiater Julian Krause og den tavse morder. Den første bog, Stedfortræderen, er min debutroman.

 

⭐⭐⭐⭐ Bogens undertitel er Skinnet bedraget, og ja, det skal jeg da lige love for. Bogen har en afslutning, der kom helt bag på mig. Hvis man skal læse en lidt anderledes krimi, så er det absolut Stedfortræderen. Bogen får 4 ud af 5 stjerner.

hung002, Saxo 

Stedfortræderen er netop udkommet, og du kan …

 

læse ebogen på Mofibo.

købe bogen online.

købe ebogen online.

finde en læseprøve på ebogen.

tjekke et par anmeldelser ud. 

 

⭐⭐⭐⭐ Stedfortræderen” har en meget uventet og interessant slutning som jeg slet ikke havde set komme. Som der står i undertitlen … Skinnet bedrager. Kort sagt en anderledes bog hvor intet er som det syner og forbered dig på at blive overrasket. En fremragende bog hvor titlen faktisk har stor betydning og er spot on. Jeg sad tilbage med en følelse af at, Pernille Rattleff…den forfatter vil jeg da gerne læse noget mere af. I min optik så kunne man da godt se en efterfølger til ”Stedfortræderen” i støbeskeen. Jeg anbefaler ”Stedfortræderen” hvis du vil læse en usædvanlig krimi hvor intet er som det syner. Vurdering: 4/6 Roser.

Krimiormen

 

Nyhed: Stedfortræderen  er udkommet som lydbog

 

Derfor kan du nu lytte til lydbogen på Mofibo, høre en lydprøve fra bogen eller købe den hjem til dit eget lydbibliotek. God fornøjelse!

 

⭐⭐⭐⭐ Romanen er spændende, handlingsmættet og har et psykologisk tvist. 

@harduleast